Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylld med sol





Täckt
med solnedgång.

Fylld
med sol.

Sakta
nedför

en brant
avgrund.

Platt
är planeten

när horisonten
tar slut.

Balkongdörr
utan
balkong.

Utsikt
av tankar

med stängda
ögonlock.

Vinden
är andetag,

andetag
är vind.

Du
är vind

jag
är andetag

och vi
drömmer

att vi blir
ett.

När vinden
avtar

och när vi
båda

slutar
att andas

upphör
soluppgången.

Täckt
med solnedgång.

fylld med
sol

sakta
nedför

en brant
avgrund




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-21 13:01



Bookmark and Share


    hari lee
Makalöst att läsa dig. Som alltid.
2022-08-31

  Niliboy
Vackert Lars!
2022-08-21

  Lottie Ålhed VIP
Vackert i ljus och mörker. Applåd.
2022-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg