Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett öppet hjärta

 

Bland stillhetens stenar

i ett ödmjukt öppet hjärta

bortom alla horisonter

flödar livets flod fritt

 Dess levande vatten

gnistrar klart underbart

i medvetandets tidlösa ljus

Djupt rotat i klarhetens seende

sprider sig ett varmt leende

som bara

är 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-21 16:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Absolut!
Nyandlighet av alla de slag.
Feminism likaså.

2022-08-22

  Koloristen
Ett rent hjärta är stängt för spiritism.
2022-08-22

  Larz Gustafsson VIP
Mitt hjärta är inte öppet.
2022-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP