Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärtan

Vilsenheten i min själ
skapar tårar i mitt hjärta.
Jag är demonernas träl
född med en evig smärta.

Vandrar på taggiga ord
med sinnen fulla av sår.
Levande på denna jord
irrande i kaosets snår.

Drömmar i svart och grått
vaknar av stumma skrik,
för alla de synder jag sått
är jag värd all denna panik?




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-21 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima