Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var för att jag var så galen

Det var för att jag var så galen som jag kunde bli så frisk genom kärlek och sanning. Jag gick från fiasko till succé.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-08-21 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP