Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Syskon drabbas ofta av föräldrars


Egoism


I natt kändes kylan
och här var tyst
undrar om fåglarna fryser

Här fanns ingen
bara jag bland mina filtar
en kopp med kallnat kaffe

Rädslan jag plågats av
hade krympt till en tennisboll
jag hade äntligen sagt ifrån




Fri vers av Irene Backström
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-08-21 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström