Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från Palmemordet till Sverigedemokraterna

* Palmemordet 1986.
* Finanskrisen 1991.
* Balkankriget.
* Estonia 1994.
* Mordet på Anna Lindh 2003.
* Tsunamin 2004.
* Donald Trump.
* Miljökrisen.
* Pandemin.
* Ukrainakriget 2022.
* Sverigedemokraterna 2022.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-21 23:37



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Många trauman. Men miljökrisen har pågått hela tiden och pågår fortfarande.
2022-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP