Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är ett sorgligt


Lapptäcke


Vår släkt var stor
på båda sidor
som barn fick man
växa i den

Lära sig hur de levde
deras åsikter
om man blev accepterad

Båda släkterna
hade problem mina
föräldrar som gifta med
varandra dög inte

Det fanns diagnoser
självmord skilsmässor
utflyttningar till USA

Barn utackorderade som
föräldralösa till bönder
ja det går att skriva böcker

Nu är vi vuxna nu skriver
vi vår jobbiga historia
som våra barn ska sätta ihop
och må dåligt av




Fri vers av Irene Backström
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-08-21 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström