Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I våra liv bär vi vår


Kärlek


Att älska
är något man drabbas av

Det är också olika kärlek
till olika levande varelser
och den att mista någon

Vi har många kärlekar
i våra liv
en mor en bror ett barn tre barn
en katt en Chinchilla en vän
en man eller kvinna
som svikit lämnat stor sorg
att ta sig igenom

Åren går och man blir annorlunda
stark på ett svagt sätt
ensam även i ett nytt liv
där man lär sig att ta hand om sin
sorg och längtan




Fri vers av Irene Backström
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-22 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström