Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


971.TIME`S UP!!!

=VATTEN=
#THIS IS ALL SCARY!#

har tänts inifrån
#POOOOOR TIME#

!!!...SLÄCK...!!!

#NO MONEY!!!for
the tribel/trouble people#

===
*TIME`S UP!!!*

spontan handlings
snabbhet i skugga...
AMEN!(sa/de)

971.2022/08/18 - 22




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-22 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP