Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Ord som växer
ord som krymper
ord som försvinner
ord som kommer
alla är dom viktiga,
eller har varit.

Ord kan bytas ut,
ord kan böjas
ord kan delas
ord kan missförstås
ord ger mening åt livet
eller gör det till ett helvete.

Men ord är alltid ord!!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-22 09:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag ÄLSKAR ord och Du lyfter verkligen deras värde och betydelse med Din ypperliga text. BRAVISSIMO!
2022-09-18

  Monika A Mirsch VIP
ord kombinerar - flera ord ger perspektiv och möjligheter - massor med ord i godan jord ger visioner - lycka till!
2022-08-23

  Koloristen
Några illasinnade ord kan förstöra åratal av hårt och gott arbete. Gäller att välja dem, orden.
2022-08-22
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP