Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga in

Tiden i din hand

Låt vända

Vrida

Saker gick fel

Låt tårarna

Falla

Det gör ont

Räcker inte till

Låt då inte

Känslan

Vara förlorad

Din betydelse

Är större så

Fånga stunden

Gör den bara

Till  din

 Modet 

Styrkan lyfter dig




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-22 12:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande.
2022-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP