Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En fantastisk söndag med de mina. Egen bild.


Persisk restaurang.


Chockad över storleken på tallriken

och den rikliga maten med unik smak

njöt vi storligen i trädgårdserveringen

i en mycket god samvaro i Guds natur

ibland fåglar blommor och grönska...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-08-22 18:28



Bookmark and Share


  Kerstin VIP
Psaltaren 23:5 B2000D
Du dukar ett bord för mig i mina fienders åsyn, du smörjer mitt huvud med olja och fyller min bägare till brädden.
2022-09-16

  Rise Little One
En njutbar stund att minnas…
2022-08-25

  Niliboy
Å, så gott å trevligt!
2022-08-24

  Poesia VIP
Ljuvlig dag och måltid!

Fina Du <3
2022-08-23

  Koloristen
Enkel men smålyxig mat. Det är kryddningen o marineringen som gör'et.
2022-08-23

  Eva Helene VIP
Värmande läsning. Fint att få ta del.
2022-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP