Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstiga tider

Solen sjunker
Luften mår
Tiden tankar
Hälsan går

Jag vet inte varför
Jag inte försöker längre
Det är sorgligt men sant
Jag är ingen ängel
Jag är en fjant

Det jag fångat är på glid
Jag var bara bra
I nattens sista strid

Men jag ser er
Och jag hör din röst
Det lugnar något
Men är en klen tröst

Jag vet inte varför
Jag inte försöker längre




Fri vers av Abel Pongo
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-08-22 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abel Pongo
Abel Pongo