Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt måste


Redas Ut


Hon älskade randigt
i sin promemoria lät
hon dessa vara de stenar

Hon byggde sina nya
värden av till sina slukhål
den senaste uppstod

Utanför hennes utfart
den regniga torsdagen 2021
hon han precis kasta sig ur bilen

Som likt en Silverfisk
slank ner under vattnet
Herr Talman hängde med huvudet




Fri vers av Irene Backström
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-22 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström