Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Vi får veta något men inte allt - sen uppstår ett kaos inuti oss. Man undrar: "Vad var det som hände? Egentligen?!


Nyhetsrapporteringar


Den aktuella nyhetsrapporteringen inkluderar massor av "elefanter" - man anar vad det är som åsyftas men inget svar ges!

Får dessa "elefanter" plats i rummet kan man undra efter en nyhetssändning från Rapport? Nja. Det blir trångt. Nyhetsuppläsaren måste ju vara och agera politiskt korrekt så vi vet ännu inte vilka "elefanterna" är - men de är många.

Sen så kommer Aktuellt med sina ”nyheter” och elefanter. Nu hoppas jag att Du bor i en riktigt stor lägenhet. För elefanthjorden är stor.
Skulle Du av ren nyfikenhet byta TV-kanal och se på Nyheterna på TV4 så kan jag garanterat avslöja att de bjuder på "elefanter”. Säkert lika många. Du kanske vill veta namnet på en viss person som skjutit/dödat/skadat någon. Glöm det. Det är en elefant och dessa saknar namn och etnicitet. 

Vad blir då resultatet. Din lägenhet är raserad av alla dessa elefanter. För de fick inte plats alls. Samma sak gäller all info som trycks in i skallen - snart exploderar vi. 
Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bengt J Malmsten VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2022-08-23 00:57Bookmark and Share


  Koloristen VIP
Det går heller inte att tala om VILKA som äger de stora medierna. Kan ju vara så att dessa bestämmer vad medierna får och inte får säga.
2022-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Bengt J Malmsten
Bengt J Malmsten VIP