Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låsmekanismen

Ska jag bära din kärlek
i en fängelsecell?
För att försäkra dig om
att jag stannar?
Ska jag låtsas att allting
är helt utan tvång?
När mitt ansikte bleknar
bakom ditt galler.
De fängslade orden
”jag älskar dig”
har nu låst in mig
utan din vetskap.

Att älska är att sluta låsa
och slänga kontrakt.




Övriga genrer av Krimskramsan VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-23 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP