Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kom tillbaka igen!


En smäll i huvudet för några månader sedan
fick mig att gå in i en lägre dimension.
Plötsligt ändrades mitt ideal till det som det var för länge sedan.
När jag ser på det såhär i efterhand,
så var det som att hamna i ett skuggspår vid sidan om.
Nästan på rätt väg men som en skugga.

Ett brutalt svek och en smäll av en förtrolig satte djupa spår.
Jag fattar inte att jag inte såg de röda flaggorna.
Men det var det jag gjorde fast jag kunde inte förstå.
Såhär i efterhand så gjorde jag så gott jag kunde med den
information jag hade.

Igår drogs slöjan bort och jag såg klart igen.
Ur skuggan och in i ljuset igen.
Där jag utgick från början.
Den som är närmare mig själv.
Mina ideal känns åter klara.

Jag kom tillbaka!









Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-23 08:44



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Inte alltid lätt att se vad som kommer hända, bra du hittat tillbaka.
2022-08-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP