Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå med

Gå med i en underkuvning
till platsen på esplanaden.
Jag motstår solen för en
uppmjukad syn;
Jag skulle också göra det för några
långa och naken benet, även om
med förblindad syn,
diskret distraherad. det finns alltid tvivel
om det erbjuds oss, om vi medvetet stjäl det.
Om hon är där, varför inte dricka henne
över hela stället…
det är ett nöje av källvatten,
intensiv och snabb att översvämma a
kemiskt oväsentligt moment.

En baby i armarna erövrar min plats,
tidigt till min skugga
med en akut ömhet
och hans mamma, som alla mödrar,
det är inte, plötsligt,
föremål för önskan!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-08-23 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos