Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


I utkanten


Nu är det en sådan där dag igen
när hon tänder alla lampor inomhus
trots att solen strålar därutanför

 

för i ögonvrån finns de
spöken och vargar
och kanske en och annan

 

som hon inte förmår att ens tänka på
men de finns där i periferin
smygande tätt inpå

 

hon ryser
hon fryser
ensamheten ekande


livet så tvekande

 

 

 

 















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-29 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP