Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad här tidigare i januari 2013 men även om jag idag 2022 har en väsentligt bättre situation på alla plan i mitt liv och den äkta kärleken synes funnit mig sedan några år - är innehållets budskap, innehåll och innebörd fortjämt lika aktuellt ...


De ärr jag har ...

... efter alla 
äldre mer eller mindre utläkta sår
är intet mot de ärr
jag kommer att få
efter alla de oläkta 

jag ännu har kvar
från senare år ...

Men det blir ej
några fler 
ty jag låter ingen
inte ens dig
någonsin mer 
få såra mig ...

... för jag vet nu
vad jag vill
att du ska få mig
att känna inom
om och när
du verkligen visar
dig vara
den som är ämnad för mig ...

Ty du skulle inte någonsin
såra mig ...

... Liksom jag ej heller så dig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-23 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP