Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om himlen vore

Om himlen vore grön

simmade molnen

med vindarnas fiskar

 

medan den ensamme mannen

gick längs stjärnstränderna

och doppade foten

 

i vågsvallet

från Orion

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-23 19:38



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin text som för mig ut i Universum.
2022-08-25

  lodjuret/seglare VIP
I en gammal thriller har en mördare valt att måla himlen röd. Men det var förstås i staterna och skulle aldrig gå hem i stugorna här.
Texten manar till en läsares egna fantasi o orden ligger där igenom att tänka o känna 'fri'...
2022-08-24

  Olof Lagerhorn VIP
En originell text, uppfriskande som ett
havsbad; får en att tänka i nya banor.
2022-08-24

  Minkki VIP
en svindlande tanke, tack för den!
2022-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP