Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam är stark är bäst

Ensam är stark är bäst och naturligtvis så ska den som är bäst ha massor av pengar, aktier, och flest lyxvillor, lyxbilar, ja överhuvudtaget mest lyx, mark, makt och inflytande. Vad är det annars för vits och poäng med att vara starkast, bäst och mest ensam? Kärlek, empati och solidaritet är klart överreklamerat och något som bara svaga människor som inte har frigjort sig från sina stackars mammor ägnar sig åt. Ta från de fattiga och ge till de rika. Ta från de fattiga och ge till de rika. Ta från de fattiga och ge till de rika. Det ska vara skönt att vara människa och riktigt vräka i sig svindyra delikatesser och vara tacksam mot sig själv för att man är ensam, stark och bäst.
Tack för ordet - eder superhjälte på nätet Gunnar Potatis Vrång




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-08-24 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP