Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart steg ett hopp


Vart vägskäl

kan bli ett val

med lång omloppstid


Var fortsättning

med ögonkast bakåt

och tanken på om


Var framtid

skör som ett krus

så skamset att tappa


Vart steg ett hopp

om närhet och grönska

som hedersgäster




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-24 09:13



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Fina ord om livets hoppfulla,
ibland lite tveksamma, kliv.

"skör som ett krus

så skamset att tappa"
2022-09-01

  Marita Ohlquist VIP
Läser och nickar instämmande.
2022-08-24
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP