Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur blir natten

 

kvällsljuset mattas
snart ingen tid för ånger
dagen vandrar ut i oändligheten
lämnar sina konsekvenser till Karma

hoppas du på att kvällsbrisen kommer ge svalka
eller står du inför det obevekligt brinnande
som följd av din verkan ...

kommer sömnen bli angenäm eller disharmonisk
kommer din dröm bli behaglig eller vulgär
besöks du av änglar eller demoner

var och en gör överenskommelser med dygnets timmar
var och en ställs inför påföljd av ens handling ...

natten härbärgerar dagens gärning




Fri vers av Klint
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-25 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint