Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnader

Det finns tystnader 

som man 

minns för evigt 

som man alltid 

lyssnar till 

 

 




Fri vers av Quasimodo
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-08-24 20:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det som är sant är väl inte påhittat? Men ibland blir väl även 'sanningen' just funnen, på insidan av egna huvudet?
2022-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo