Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudinnans ögon


dina vackra mörka
uppfyllande ögon

man finner sig själv
stirrandes in
i evighetens barm

knäsvag smälter man
inför din beundransvärda entitet

bugandes framtills man
når kärleksfjordens hamn

smakandes den sälta
din själ så består utav
universums essens
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-24 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP