Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Långt bort


Pianospel

Solen lyste ny
het och varm
genom gräddigt moln

Buketten klingande av
blåklockor i gröna serpentiner
kyssar av choklad klädd i selofan

Du fick den denna junidag
när Mozart spelade som
tystast för oss alla




Fri vers av Irene Backström
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-24 23:29



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Mozarts musik en säregen förmåga att nå in till människan.
2022-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström