Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

augustinatt


längtan efter sommarnatten
där kommande drömmar vilar stilla
månens gåtfullhet speglar sig på tjärnens blanka yta
vid skymningens timmar 
stjärnorna talar tyst om sällhet
nattskärrans tonhöjder vaggar löftesrik om morgondagen
dofterna av tall som följer barrtäckta stigar
till gläntan vid skogens nav
sommarnattens leende kallar på oss




Fri vers av Klint
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-25 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint