Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur mina berättelser om Hon


hon kuvas inte så lätt (Hon)


giv akt

domderar en föreställning inom henne
giv akt

vik aldrig ner dig viskar en annan 
kom aldrig fel in i närkamperna

jabba lugnt
var noga med ditt val
använd list

stelnar du nu blir du stående kanske för alltid
sekondens klocka kommer ljuda "over and out"

så hon dansar undan ännu en gång
hittar lösningar ännu en gång

vinst i 10:e ronden på poäng
hon är oövervinnlig ...




Fri vers av Klint
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-25 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint