Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Stod där

Vänta på dig

Du kom gående

Mot mig

Vi gick inte

Förbi varann

Utan hjälptes åt

Med händerna fulla

Fick vi

Hantera

Svåra stunder 

Tillsammans

Plantade på

 Nytt våra

Kärleks rosor

Trofast håller

Händerna sammanflätande

Ty kärleken

Är varm

Älskvärd

Släpper aldrig taget

Vara i samma rum

Se skönheten

blänka i ögonen

Av tårar

Skiljs aldrig åt

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-25 15:08



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
KÄRLEKENS AFFIRMATION.
2022-08-25

  Bibbi VIP
Så stor är kärleken!
2022-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP