Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan kärlek går människan vilse

Utan kärlek förfryser jaget. Utan kärlek är det kolmörkt. Utan kärlek går samhället sönder. Utan kärlek går människan vilse.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-08-25 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP