Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dags för vila


utanför mitt fönster spirar två vita liljor
förföriskt pekar de nos mot solen
nästa solförmörkelse är spådd
snart tar sommaren sitt sista andetag
men var modiga ni sköna
törsta inte
utan böj er för åtrå

släpp er beklädnad
det är dags för vila
samla kraft till nästa sommar
vem vet ...

kanske ni blir tre




Fri vers av Klint
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-25 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint