Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moln fri från oro


betraktar det storslagna på himlavalvet ...

likt vita segel färdas de mot horisonten
ljudlöst och stilla svävar de fram för att till slut upphöra
glansfulla glider de mjukt och fritt
möter kärleksfullt solens strålar

där existerar ingen oro över liv eller död

önskar också få vandra så på himlens valv
fri från hetsen världen omkring
fri från oro om morgondagen

tänk ...
hur vore det att inte frukta döden




Fri vers av Klint
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-30 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint