Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptäcker

Med händerna känslighet 

i ögats möjlighet 

upptäcker jag 

dig på nytt 

om och om igen 




Fri vers av Quasimodo
Läst 91 gånger
Publicerad 2022-08-25 20:43



Bookmark and Share


  Rise Little One
Sensibilitet och nyfikenhet spelar en stor roll i ett förhållande.
2022-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo