Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havet och jag


stranden lika vacker i höstens ljus

där vandrar andra färger i sällskap med havets brus
om du lyssnar stilla till vågens röst
så vågar jag lova du finner tröst
jag mötte lugnet där på stranden idag
vi vilade tillsammans … havet och jag




Bunden vers (Rim) av Klint
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-25 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint