Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rensa skallen (Min kamp 2.22)

Såg en intervju på tv

kände: det är kört

jag ger upp men istället

satte jag på en dansfilm

med Fred och Ginger

ibland måste man bara

rensa skallen

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-25 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP