Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Simma eller


Fika


Min granne sju trappor upp
hade knäppa ideer
så fort vi sågs
ville hon att vi skulle
träffas och åka och simma

På sommaren var det Blötsjön
en världsdjup sjö
som man trodde man skulle
sjunka till botten i

På vintern till Simhallen i stan
där det alltid var 25 killar
som tränade som ångvältar
och skulle förbi

Hördu kan vi inte gå och fika
på Waldorfs Kaffestuga på lördagarna
istället föreslog jag

Hördu jag måste hålla musklerna igång
sa hon Fika varje lördag
mina muskler skulle bli klotrunda!




Fri vers av Irene Backström
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-08-26 02:27



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Lite av varje kanske......kaffe OCH napoleon hahaha.
2022-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström