Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till slut frös jag nästan


Ihjäl


Vinden blåste
jag satt envist kvar på stenen
nere vid havet som började
få vita gäss på vågorna

Långt därute guppade en fiskebåt
och stånkade sig fram
Jag frös i min tunna tröja

Jag tänkte inte gå hem
även om det var bara jag
som bodde där




Fri vers av Irene Backström
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-26 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström