Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tröst i natten


melodin du nynnar på kämpar mot gråt

i dina ögon står tårar
vill du så kysser jag bort sältan som svider
vill du så kupar jag mina händer
formar ett leende av din gråt

sen om du vill älskar vi med gråten 
förenar oss med källan till din sorg




Fri vers av Klint
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-26 08:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ren och fin.
2022-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt.
2022-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint