Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sapfiska strofer


SISTA SOMMARKVÄLLEN

Sommardagens ålderdom fyller kvällen.
Snart skall solen slockna i himlens skugga,
trädgårdsgången döljas av lövens matta.
Aftonen nalkas.

Evigheten ritar sin cirkels trygghet.
Alltings början hör samman med alltings ände.
Sommardagen somnar i höstens multnad.
Aftonen svalkar.




Bunden vers (Annat versmått) av Ulf Carlsson VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-08-26 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP