Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor helt inkapslade i betong

Paranoida trygghetsnarkomaner.
Människor helt inkapslade
i betong och den vilda
kärlekens varma vind,
den enda räddningen
i en helvetisk situation.
En kör av barn sjunger Bach
och mörkret förbyts till ljus.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-08-26 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP