Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad de bombade människorna borde ägna sig åt

Vad de bombade människorna borde ägna sig åt: Långsamhet: klarsyn. Meditation: klarsyn. Kärlek: klarsyn. Vistas i naturen: klarsyn.
Att i stillheten låta själen kvickna till och bli
människa igen, i ett urballat slutkört samhälle.
Att koppla upp sig mot Gud och få all support.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-08-26 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP