Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du vågar


när du vågar vänta

och låter livet gå på sparlåga

när alla hinder som ska betvingas blir tydligare
och du känner att varje oro du kuvar blir en avans

när ditt hjärtat pumpar bärkraft
och du vägrar ge upp

när du förstår karma i det som sker
och släpper in konsekvenser av ditt handlande
med undran och kurage

när du vågar vinna
vågar förändra

då ... når du målet av din längtan




Fri vers av Klint
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-20 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint