Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stormen mojnar alltid


känner mig ledbruten  likt en rotvälta
min annars så lodräta rygg
har vikt sig för ännu en storm

med en klarblå känsla råkade jag dagen
inte ett moln vid horisonten
ändå drog du över mig och jag kastades omkull

återigen en tid för resning
återigen en tid för healing

men jag vet ...
 jag har varit med om stormens verkan förut

bakom ridån mojnar stormen
bakom ridån bjuder livet återigen in till bördig mark




Fri vers av Klint
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-26 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint