Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roslagsbarm

inget pirrar mot mig som du
Roslagsvatten
stilla spårar där den kysser min hud

tall, gran, ek och lönn hälsa mig
Roslagsskog
all min saknad för din sång blir aldrig nog

cykelgrus applåderar sommarlov
Roslagsmorgon
minnen som värmer som vore det igår

när jag drömmer om att falla fritt
Roslagshem
dit hjärtat blygt skrattar tyst och litt

håll mig stilla lägg mig ned
Roslagsbarm
när jag sluter mina ögon till vila i din famn




Fri vers (Fri form) av Honungsgrävling
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-26 19:16



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Nån sorts naturlig kärleksförklaring att vila i.
2022-09-02

  Sparvögat VIP
Så underbart vackra ord till
Roslagens famn…
2022-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Honungsgrävling
Honungsgrävling