Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantiken i Ullared

Jag botaniserade bland välfyllda hyllor.
La i min lilla korg lite mat, en ögonmask.
Bara lite, mer behövs ej.
Priserna är lägre,
stämningen var lugn.
En ny sminkavdelning i en mörkare ton.
Söta billiga parfymer och små prisänkta trosor.
Höstkollektionen har anlänt.

En romantisk känsla infann sig.
En tunn och skör tråd mellan två punkter.
Berusad av känslan tittade jag på musikinstrument och rörde lätt vid böckerna.




Fri vers (Fri form) av Amles
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-26 19:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man har redan hållit bröllop där.
2022-08-27

  Daniel_78 VIP
Väl värt ett besök och en dikt.

Undra om det kommer att slås upp droppinbröllopmöjlighet där också snart :)

Väl diktat
2022-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Ullared regerar!
2022-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Amles