Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I våra kyssar bröts förbannelsen

I våra kyssar bröts förbannelsen.
Genom dig såg jag ljuset.
I din närvaro kvicknade min själ till
efter ett decenniums djupa sömn.
I vår samvaro startade tiden för mig igen.
Du lärde mig att älska och jag tog dig
i mina armar och älskade dig.
Dina smekningar tecknade
kärlekens alfabet på min kropp.
Smärtan ersattes av glädje.
Genom dig såg jag ljuset.
I våra kyssar bröts förbannelsen.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-27 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP