Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror fler än jag någon gång känt det så här inom - Hoppas dock fler kan hämta styrka utifrån att förlåta sig själva när de ser sina älskade små ... - Detta tillkom här i januari 2013 men kan vara en god påminnelse också idag 2022 för mig själv ...


Men ibland går det inte att låta bli ...

... att känna så här
när saker och ting
utvecklas till
att bli precis så där
som vi
en gång lovade oss själva
att det inte någonsin
skulle få bli i vårt liv ...


Stundom är jag så
förbannad på mig själv
för att jag överhuvudtaget 

inlät mig i en relation
med henne en gång i tiden...

... Men sen räcker det 

med att se på mina barn
för att jag ska förlåta mig själv
trots följderna ...

Skulle inte vilja byta ut dem för allt i världen! 


... Men lätt är det inte ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-27 04:29



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Mycket innerligt vackert. Livet har sina utmaningar och vägarna kan vara kringelikrokiga. Tiden står inte still, allting är hela tiden i förändring.
2022-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP