Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Hur sjutton beter man sig korrekt om en vacker, förtjusande kvinna stannar upp och tilltalar mig?


Kort självanalys

 

Man kan bara undra hur man ska bete sig annorlunda, när jag ALLTID, hittills varit extrovert (kanske beroende på att jag är bipolär?!).
Jag har funderat. Kommit på tre sätt som kanske fungerar. Vid tillfälle ska jag prova dessa sätt. 

Att hamna mittemot en förtjusande, utåtriktad vacker kvinna är vanligt i detta landet Sverige. Mycket vanligt. Och där hamnar jag nästan jämt. Alltså - vad gör man för att inte börja med den för mig vanliga charmoffensiven?
Jag skulle vilja slå ett slag för Sören-metoden, en kompis som har en mycket hög nivå av integritet. Han släpper inte gärna folk inpå sig, han håller distans, men på ett hövligt, vänligt vis.

Vad tror jag själv om Sören-metoden? Kan den fungera? Nja. Kanske, kanske inte. Men jag ger inte upp. "Avdelningen för självanalys"(jag själv) har kommit fram till några viktiga slutsatser:

1. För att skapa korrekta relationer till kvinnor, ska jag vara öppen med, redan från början, att jag har en relation och är lyckligt gift.

2. För att skapa korrekta relationer till kvinnor, ska jag vara öppen med, redan från början att jag INTE är intresserad av att skapa en ny relation med denna FANTASTISKA kvinna.

3. För att skapa korrekta relationer till kvinnor, ska jag INTE insistera att få lämna mina kontaktuppgifter (mail/Poeter.se) till denna UNDERBARA kvinna.

Bara på så sätt kan jag hålla en hälsosam distans till underbara och fantastiska kvinnor och inte få dem att tro att jag uppvaktar dem på det ena eller det andra eller det tredje sättet.

Att hålla distans till FÖRFÄRLIGA, OTREVLIGA kvinnor är absolut inte svårt! Dessa flyr jag ifrån. Automatiskt. Det har jag alltid gjort. Det är de snygga, sexiga, underbara och fantastiska kvinnor som (hittills) fångat min direkta uppmärksamhet.

Vad tror Du, kära läsare, om dessa tankar, idéer och strategier? Har de någon relevans? Kommer de att fungera? Jag tror det! Om jag själv vill så borde det fungera...(Kanske Gud också vill detsamma?!).


Bästa Hälsningar från Bengt J Malmsten
Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bengt J Malmsten VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-27 05:37Bookmark and Share


  Lena Staaf VIP
Man ska väl kunna prata med alla, fula eller vackra, om de inte bär sig illa åt förstås. Det kan vara bra som du säger att markera att man är gift, gärna lite i förbigående, "när jag och min fru..." etc. Sedan får man väl lägga band på sig och inte flirta för det finns många som gör det fast de är gifta. Uppträda kamratligt, helt enkelt.
2022-08-27

  angela Täubert fd Jansson VIP
Kvalificerat skitprat enligt mig.
Är man gift så är man gift och ger inte uttryck för eller skapar nya relationer alls.
Det är inte ärligt varken mot den man är gift med eller den man skapar en ny relation med
En vuxen mogen man idag vet detta mycket väl, så mitt råd till er män är, gå i celibat, bli munkar då försvinner detta problem automatiskt.
Sagt med glimten i ögat, men med ett ärligt uppsåt.
,


2022-08-27

  soligajag_1 VIP
Skrattar gott åt dig om detta ämne .
Ojoj, , det finns kvinnor som kan linda sitt lillfinger runt dig trots att du är gift.
Du får helt enkelt säga NEJ genast.

I dagens samhälle får man INTE vara trevlig , öppen , skratta , blicka in i mannens/ kvinnans ögon för länge . DET är en invit , tycker dem.

Gissa om det har hänt mig , , "ler"

2022-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Bengt J Malmsten
Bengt J Malmsten VIP