Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasig


långt därinne

bland trassel och vassa eggar
gömmer sig en trasig själ
på flykt från missförståddhet
ihärdigt sökande efter bekräftelse

ett leende som tas emot
med hårda ord
en famn som avvisas

blicken som bor i dina ögon
talar om svek
och ditt hjärta slår snabbt och hårt
för att våga andas morgondagen

önskar du förstod
att det ljusnar i gryningen
önskar du kunde känna
värmen i en famn

önskar din ilska
ville blekna




Fri vers av Klint
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-08-30 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint